beauty

Ce se intampla cand se intalnesc bloggeritele de beauty

Weekendul trecut am avut placerea, si ocazia, sa ma aflu iarasi in mijlocul unui grup simpatic de doamne si domnisoare din ROmania, Spania si din Republica Moldova, toate cu aceeasi preocupare: beautybloggingul. Mi-era tare dor de o astfel de intalnire, caci trecuse ceva timp si simteam nevoia de companie feminina placuta, cu care sa mai pot face schimb de informatii si de noutat din make-up blogging si cosmetice.

Spring Beauty Event a fost organizat la Yucca Center de cateva domnisoare harnice pe care sigur le stiti deja: zambetgratis.com, alinaanghel.com, oanaalex.ro, thebeautycorner.ro si loredanamanciu.ro. Mi-a placut mult ideea lor pentru ca imi doream sa ma mai scufund putin, ce poetica sunt astazi, in blogosfera si sa mai aflu si eu diverse despre Instagram, cum sa faci poze mai bune si experiente diferite de la fete. In plus ne-am aratat ce produse mai aveam de la Farmasi si Mac Cosmetics !

Da, am intarziat putin. Recunosc…si asta pentru ca m-am trezit alarmant de tarziu. Shame on me! Dar au fost dragute si m-au asteptat. Bineinteles, si articolul asta a aparut cu efect intarziat desi l-am inceput la doua zile dupa intalnire. Iarasi, shame on me! Dar sa continui povestea.

M-am bucurat sa revad fete prietenoase pe care nu le mai vazusem de ceva timp si sa ma mai pun la punct cu ce se mai intampla prin vietile lor dar si prin blogging. Ne-am prezentat, desi ne cunoasteam intre noi, dar a fost interesant pentru ca am aflat multe lucruri noi pe care nu le stiam. Multe dintre fete s-au apucat de blogging din acelasi motiv ca si mine, pentru ca isi doreau sa isi doreau sa impartaseasca experientele legate de diverse produse . Toate ne-am luat diverse tepe si am vrut ca altii sa nu o pateasca. Dar am aflat si alte lucruri faine, despre hobbyuri interesante sau joburi atipice din care au avut ce invata. Ce sa mai, mi-a placut mai mult decat ma asteptam partea asta.

Dupa prezentare, am stat de vorba despre blogging, despre produse si despre promovare, pe Instagram, Facebook si ce se mai poarta. Ne-am sfatuit si despre cum ne-am putea imbunatati pozele si postarile. Unele fete au mai multa experienta si au avut ce sa ne invete, e clar. A, da, totul s-a petrecut in timp ce mancam niste clatite delicioase de la Pancakes and more, ca sa mearga discutia.

La final, dupa multe discutii instructive, am plecat incarcate de diverse pungi si pungulite. Recunosc ca desi m-am uitat prin toate, inca nu am reusit sa le grupez, sa le ordonez si sa ma gandesc ce intra la testat si cand. Am inceput deja sa folosesc cateva produse de la Farmasi si de la Loreal, ca prea eram curioasa, iar reviewurile vin si ele in curand, asa ca stati pe frecventa.

In plus am gasit momentul oportun sa discutam si despre marea lansare Farmasi in Spania ! Un eveniment de exceptie asteptat de toti beauty influencerii din Romania si din Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *