beauty

Cremă hidratantă pentru față

Îngrijirea pielii este unul dintre cele mai simple, dar și cele mai complexe lucruri de făcut corect. Pe lângă numeroasele opțiuni disponibile în ceea ce privește produsele de îngrijire a pielii, pașii pentru o bună rutină de îngrijire a pielii pot fi descurajatoare pentru unii. Însă, cu câteva cunoștințe de bază despre pielea ta și înarmată cu produsele potrivite, poți avea o piele sănătoasă și frumoasă.

aplicare crema de fata

    Hidratarea este unul dintre cei mai importanți și mai de bază pași pentru o bună îngrijire a pielii. Și este vorba despre mai mult decât să te dai cu o loțiune sau o cremă. Pentru a extrage beneficii maxime de la crema hidratantă pe care o folosești, trebuie să te asiguri că aceasta se adresează nevoilor pielii tale și că are ingredientele necesare care să fie benefice pentru pielea ta.

Aplicarea corectă a unei creme hidratante stimulează hidratarea pielii tale, previne descuamarea și ternirea și creează un strat protector de hidratare pentru pielea ta. Pielea hidratată este sănătoasă și îmbătrânește mai lent, ținând la distanță ridurile și alte probleme ale pielii.

 

  Cum să-ți hidratezi corect fața?

Dacă pielea feței tale se simte uscată și tensionată, mai ales după spălare, atunci trebuie să îți îmbunătățești jocul de hidratare. Pielea uscată nu numai că se simte strânsă și inconfortabilă, dar este, de asemenea, poarta de intrare pentru o serie de alte probleme, cum ar fi acneea, descuamarea, exfolierea etc.

Primul pas pentru o hidratare adecvată este să vă identificați tipul de piele. Pielea care este uscată are nevoi foarte diferite de pielea grasă. Identificarea nevoilor specifice ale pielii dvs. vă va ajuta să alegeți produsele în mod corespunzător.

  • În cazul pielii uscate, este mai bine să folosiți o cremă hidratantă pe bază de cremă, deoarece aceasta poate livra mai multe substanțe nutritive și uleiuri esențiale în piele.
  • Pielea grasă trebuie să fie spălată  ferm, dar delicat, și mai des, cu un produs de curățare facială adecvat. Alegeți un produs cu proprietăți calmante, pentru a combate iritațiile pentru pielea grasă.

Ce efecte au cremele hidratante alese corect?

Pe măsură ce îmbătrânești în mod natural, vor apărea riduri, dar pielea bine hidratată este mult mai moale și suplă, astfel încât ridurile nu sunt la fel de adânci și extinse ca în cazul pielii uscate.

densitatea crema fata

 Luminează fața – O față hidratată este o față sănătoasă. Pielea uscată are un aspect și o senzație de descuamare și îți oferă un ten palid și tern, în timp ce pielea hidratată este plinuță și sănătoasă.

Combate acneea – Dacă pielea este hidratată, este suficient de sănătoasă pentru a lupta împotriva bacteriilor care cauzează acnee. Folosește o cremă hidratantă ușoară pentru a te asigura totuși că pielea ta nu devine prea grasă.

curatarea fata pentru crema

Ce poți folosi pentru a-ți hidrata fața?

Există mai multe modalități prin care poți oferi hidratare pielii feței tale pe parcursul zilei. Unele dintre acestea includ:

Hidratante pentru față – O parte a rutinei de dimineață și de seară, o bună cremă hidratantă pentru față va reface hidratarea pierdută și va forma un strat protector pe piele care vă va rezista toată ziua și toată noaptea.

Șervețele hidratante pentru față – O ștergere rapidă în timpul zilei, mai ales dacă aveți pielea grasă, poate ajuta la menținerea pielii curate și proaspete. Un șervețel hidratant pentru față curăță fața fără să șteargă uleiurile naturale, așa că țineți-le la îndemână în geantă.

Tampoane de curățare a feței – Tampoanele de curățare a feței din bumbac sunt delicate cu pielea și vor șterge toată murdăria și impuritățile de pe față, lăsând-o curată și proaspătă. Dacă te hidratezi prea mult, produsul în plus nu va aduce beneficii pielii tale. De fapt, acesta va înfundă porii și va determina pielea să producă un plus de ulei, ceea ce nu este bine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *